tisdag 23 februari 2016

Morgan Taylor - Snuggle by the fire

Detta är första lacket jag testat från märket Morgan Taylor, det var en uppmuntrande bekantskap faktiskt. Ett härligt rött jellylack, påminner en del om China Glaze Poinsettia fast nog lite mer täckande faktiskt. Jag är stormförtjust i detta, så rött och blankt :) man bli glad av att titta på naglarna. Ganska självklart var detta med i en julkollektion, 2014 års modell.

Två lager, ett lager Seche Vite som topplack.





måndag 22 februari 2016

a england - Whispering Waves

Dags för Blå Måndag. Detta lack har jag tittat på ett tag och förra veckan blev det till sist inköpt och pålackat. Det är väldigt snyggt, förstås! Turkosblått med dragningar åt grönt och, vilket inte syns här, ett subtilt rosa skimmer i vissa vinklar. 
Det som var tråkigt var att det missfärgade naglarna en hel del, tror inte jag råkat ut för det med a england förut. Oavsett, detta är ljuvligt och man längtar ännu mer efter sommaren  

Det här är två lager, Seche Vite som topplack.




lördag 13 februari 2016

Bear Pawlish - Mulbearry Lane

Ännu ett lack från min Bear Pawlish-beställning. Egentligen borde jag inte lägga upp de här bilderna för de visar inte alls hur urtjusigt detta är. Det skimrar och blingar av holoregnbågar och den bärigt rödlila färgen är djup och vacker.
Jag får helt enkelt komma med ett nytt inlägg när det blivit lite sol så det förhoppningsvis kan visas i all sin glans.

Tre lager, Seche Vite som topplack.



onsdag 10 februari 2016

Purrfect Pawlish - Green Tea

Svenska märket Purrfect Pawlish har skapat mitt bidrag till veckans Gröna Onsdag.
Som vanligt är det svårt att göra lacket rättvisa, fick leva med lite sudd för att få fram känslan, men detta är grangrönt, med jellykänsla samt en massa glitter och bling. Lyser upp gråa februari, definitivt. 

Tre lager, Seche Vite som topplack.



onsdag 3 februari 2016

Bear Pawlish - Miss Ives

Till denna veckas Gröna Onsdag har jag ett duokromt lack som nyligen kom till min samling, Miss Ives. Förstås inspirerat av Vanessa Ives i Penny Dreadful (skojig, och snaskig, TV-serie). 
Min erfarenhet av sådana här lack har varit att de har en tendens att vara skira men det här gick bra på egen hand. Som ni kan se skiftar det mellan grönt och lila, det har dessutom en riktigt bra glans. Jättesnyggt och, tycker jag, rätt sofistikerat. 

Tre lager, Seche Vite som topplack.



måndag 1 februari 2016

Bear Pawlish - The Night Before

Idag är det Blå Måndag och jag har dåliga bilder på ett riktigt fint blått lack, The Night Before. Att blogguppdateringarna varit sparsamma nu beror på lite fotoproblem men jag hoppas på att kunna lösa detta snart... Detta är riktigt härlig kornblå, med både holo och glitter. 

Det här är tre lager, Seche Vite som topplack.

Dagsljus:
 Lampa: