fredag 22 maj 2015

Smitten - A Richness of Martins

Tillbaka till min gamla (och fortfarande) favorit Smitten Polish. Detta enormt vackra lack är en del av årets vårkollektion Flights of Fancy. En ljus lavendellila; underbar färg och helt galna regnbågar dessutom. Ja, men ni hör ju.

Jättebra formula också.
Tre lager, ett lager Seche Vite.

Lite svagt solljus:
 Inomhusljus:
 Blixt:

måndag 18 maj 2015

Bear Pawlish - Maleficent


Idag gästar jag Blå Måndag med ett helt magnifikt lack! Detta är det närmaste jag kommit min bleknade favorit från Smitten, What Sorcery is This?, och jag är sååå nöjd, det är så vackert och regnbågarna exploderar i solen. "Blurple" med mer lutning åt blått. 

Formulan var lite klibbig men det gick bra ändå; tre lager här samt topplack Seche Vite. 

Dagsljus:

 Sol:
 Blixt:
 Vitt inomhusljus:



måndag 11 maj 2015

Bear Pawlish - She's a fishkiller!

Detta är första lacket jag provar från Bear Pawlish. Jag antar att namnet anspelar på Finding Nemo. Hur som helst är det här ett vackert, kallt mellanrött lack med riktig fin holoeffekt.
Tyvärr var hållbarheten lite dålig men jag vet inte om det var nåt fel jag gjorde. Det är i alla fall väldigt fint.

Här har jag två lager, toppade med Seche Vite.

Dagsljus:
 Lampa:
 Blixt:

fredag 8 maj 2015

Smitten - Date Night

Jag tänkte köra lite holofredag, faktiskt. Och nu med ett lack från Smittens Valentinkollektion, Date Night. Detta är ett neonholo och det är så otroligt rätt just nu. Våren är visserligen här men den har hittills varit rätt kylslagen så det här lysande sommarlacket kändes väldigt bra att bära. Fantastisk formula också, bara gled på naglarna. Holot är tydligare än på bilderna, för övrigt.

Två lager, Seche Vite som topplack.



måndag 4 maj 2015

Glitter Gal - Blue Suede Shoes

Idag är det maj månads första Blå Måndag och jag har ett vårhimmelsblått hololack att visa; Glitter Gals Blue Suede Shoes som släpptes 2012. Vackert holo och mjuk härlig färg. 

Det här är lite skirt så jag har faktiskt ett lager av a englands Galahad i botten, sen två lager Blue... Antagligen ger det ett lite mörkare och mer tealaktig färg än det skulle ha annars men jag kände inte alls för VNL.
Seche Vite som topplack.


Dagsljus:
 Lampa:

lördag 2 maj 2015

Smitten Polish - Jellyfish Rave

Här är ett väldans tjusigt och glittrigt lack från Smittens sommarkollektion förra året. Detta är alltså lila med massor av mikroglitter och holognistor, bara att kapitulera.

Två lager, toppade med Seche Vite.